Advanced
Search
  1. Home
  2. Korece Dersleri ve Kurs Ücretleri

Korece Dersleri ve Kurs Ücretleri

  • 8 Ekim 2020
  • 0 Likes
  • 309 Views
  • 0 Comments

Yakınınızdaki ve Online Korece Dersleri

Yaklaşık 75 milyon insan Korece konuşur ve bu da Kore’yi dünyadaki en yaygın 17. dil yapar. Güney Kore’nin ekonomik büyümesi, küresel iş dünyasında Koreli konuşmacılara olan talebi artırdı, yani Korece dersleri almak sizi hem kişisel hem de profesyonel fırsatların bolluğuna açabilir.

Neyse ki Korece konuşma derslerine başlamak çok kolay. Web kameranızı ana dili İngilizce olan bir kişiyle bağlantı kurmak için kullanabilir ve kendi evinizin rahatlığında hemen Korece derslerine başlayabilirsiniz. Öğretmeniniz, dil hedeflerinize mümkün olan en verimli şekilde ulaşmanıza yardımcı olabilir ve size yalnızca özel bir öğretmenin sağlayabileceği kişiselleştirilmiş içgörüler sağlayabilir.

Konuşma derslerinin yanı sıra Korece okuma ve yazma sistemini (Hangul) öğrenmek harika bir fikir. İyi haber şu ki, Kore yazı sistemi tüm diller arasında en mantıklı olanlardan biri. 24 karakterlik fonetik alfabesi, hece blokları oluşturarak sözcükler ve cümleler oluşturur. Aslında, kullanımı çok basit, Endonezya’daki bazı topluluklar Hangul’u kendi yazı sistemleri olarak benimsedi.

Neden Korece Dersleri Almalıyım?

Herkesin Korece öğrenmek istemesinin kendi nedeni vardır ama henüz farkında olmadığınız dili öğrenmenin bazı faydaları vardır. En bariz olanla başlayalım: Korece dersleri almak, Kore’deki insanları ve yerleri daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte Korece çalışmak, zengin bir kültürel deneyime adım atmanızı sağlayacaktır – tabii ki K-pop müziği dinlemeyi ve K-dramalarını altyazısız izlemeyi içeren bir deneyim.

Güney Kore’de vakit geçirmek için hiçbir sebep yok. Dünyanın en büyük ve en güzel cazibe merkezlerinden bazılarına ev sahipliği yapan ülke, aynı zamanda Korece becerileriniz üzerinde çalışmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyacak insanlarla dolu samimi bir kültüre sahiptir. Rekreasyon bir yana, Korece bilmek profesyonel kariyerinizi de artıracak, çünkü Güney Kore ekonomisi küresel olarak genişlemeye devam ediyor ve Samsung, Hyundai ve LG gibi şirketler dünya çapında büyük bir etki yaratıyor.

Korece Dersinde Neler Öğreneceksiniz?

Koreli bir öğretmenle bire bir çalıştığınızda, daha büyük sınıflarda veya video programlarında öğreneceğinizden daha hızlı ve daha kapsamlı öğreneceksiniz. Bunun nedeniyse eğitmeninizin benzersiz hedeflerinizi ve öğrenme tarzınızı anlamak için zaman ayırması ve ardından size özel hazırlanmış kişiselleştirilmiş bir ders planı geliştirmesidir. Yetişkinler için sınıflar, çocuklar için Korece derslerine kıyasla, ders konuları ve öğretim tarzı açısından oldukça farklıdır.

İster iki ister 92 yaşında olun, iş, seyahat veya mirasınızla temasa geçmekle ilgilenin, özel dersleriniz ihtiyaçlarınıza göre uyarlanacaktır. Özel eğitimle, engelleri kendi başınıza yapabileceğinizden daha kolay aşacaksınız. Ayrıca eğitmeniniz odaklanmanıza ve motive olmanıza yardımcı olacaktır. Korece derslerinizde görmeyi bekleyebileceğiniz şeylere bir göz atalım.

Başlangıç ​​Seviyesi Korece Dersleri İçin Ders Notları ve Konuları

Çok az deneyiminiz olduysa veya hiç deneyiminiz yoksa ya da çalışmanızın üstünden epey zaman geçtiyse, başlangıç ​​düzeyinde Korece dersleri tam size göre. Başlangıç ​​derslerinde öğrendiğiniz her şey, daha yüksek seviyelere geçmek için bir temel oluşturacaktır. Başlangıç ​​sınıflarında şunları öğreneceksiniz:

  • Hangul (Kore alfabesi)
  • Hece yazma ve okuma
  • Onursal
  • Temel dilbilgisi ve cümle yapısı
  • Kelime bilgisi
  • Soru oluşturma
  • Fiil çekimleri, zamanlar ve ruh halleri

Orta Düzey Koreli Öğrenciler için Ders Notları ve Konuları

Orta düzey dersler, zaten öğrendiğiniz her şeyin üzerine inşa edilir. Ara dersleri tamamladıktan sonra neredeyse akıcılığa ulaşmış olacaksınız. Bu beceri düzeyinde, muhtemelen aşağıdaki kavramları çalışacaksınız: – Orta düzey dilbilgisi ve kelime bilgisi – Telaffuz – Konuşma becerileri – Cümle bağlaçları ve tümceler – Koşullu ifadeler – Olumsuzluk cümleleri – Büyük sayıları ifade etme

İleri Düzey Öğrenciler için Ders Notları ve Konuları

İleri düzey öğrenciler neredeyse dil konusunda uzmanlaşmıştır. İleri düzey kurslarda, güçlü bir temel gerektiren zor gramer kavramlarını öğreneceksiniz. Ayrıca dinleme becerilerini ve telaffuzu da geliştireceksin. Yakınınızdaki ileri düzey Korece dersleri aşağıdaki konuları kapsayacaktır:

  • Dinleme ve okuduğunu anlama
  • Argo, kısaltmalar ve deyimler
  • Kuzey Kore ve Güney Kore varyansları
  • Yaygın olarak kullanılan Hanja sembolleri
  • Kore kültürü ve gelenekleri

Korece öğrenmek ne kadar sürer? Bu durum önceki deneyiminize, çalışmaya ayrılan zamanınıza ve derslerin sıklığına bağlıdır. Önemli dil farklılıkları nedeniyle, ABD Dış Hizmet Enstitüsü, bir İngilizce konuşmacısının Korece öğrenmesi için 88 hafta (veya 2200 saat) planlı bir çalışma yapılacağını tahmin ediyor. Bu sayının sizi korkutmasına izin vermeyin! Özel bir Koreli öğretmenle çalışmak, hızlı ve verimli bir şekilde öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Bana Korece Öğret: Bir Öğretmen Bulma

Yakınınızda Korece kurslarına başlamaya karar verdiğinizde, doğru öğretmeni bulmanız gerekecek. Bazen bu süreç göz korkutucu görünebilir. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak, ya çok az ya da çok fazla yerel öğretmen olduğu için bir öğretmen bulma görevinden bunalmış hissedebilirsiniz.

İyi haber şu ki, En Özel Ders ile mükemmel Korece öğretmenini bulmak çok kolay. Online Korece dersleri, ister New York’ta ister Seul’de olsun, en sevdiğiniz öğretmenle bağlantıda kalmanızı sağlar. İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde istediğiniz zaman öğrenebilir, böylece tam potansiyelinize mümkün olan en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Korece öğretmenleri için basit bir arama ile rehberimiz sizi hem yerel hem de online özel dersler için uygun olan yüksek nitelikli ve deneyimli öğretmenlerin uzun bir listesine götürecektir. Her yaştan ve beceri düzeyindeki öğrencilere ders veren çeşitli anadili İngilizce olan kişiler bulacaksınız. Listemize göz atarken, sizin gibi öğrencilerin eğitimlerine, uzmanlık alanlarına ve incelemelerine göz atmayı unutmayın.

Tüm bu bilgiler doğru öğretmeni seçmenize yardımcı olacaktır ama yine de yardıma ihtiyacınız varsa, arkadaş canlısı Öğrenci Danışmanlarımızdan birine ulaşmaktan çekinmeyin! Özel bir Korece öğretmeni ile, mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha hızlı akıcılığa ulaşırken öğrenme deneyiminizin tadını sonuna kadar çıkaracaksınız.

  • Share:

Leave Your Comment